Lad de gode forslag blive gennemført først.

Her kan du beskrive forslag, der forbedrer forholdene for cyklister i Randers kommune, stemme på andres forslag eller kommentere på disse.

Start med at registrere dig her.

Du kan bidrage med et forslag ved at klikke på Indsend nyt forslag oppe i højre hjørne. Du vil blive bedt om at angive en titel, beskrive forslaget og placere den i en kategori. Du kan også lave link til kort på Krak.dk og tagge forslaget med nøgleord. Du stemmer på en forslag ved at klikke på pile op/ned pile ved siden af beskrivelsen. Og kommentarer tilføjes ved at klikke på Tilføj din kommentar under beskrivelsen af forslaget.

kudos icon +

Ny infrastruktur

Forlængelse af cykelsti mellem Nørbæk og Fårup trending idea

I 2015 er der etableret en kort cykelsti fra Nørbæk til Storegade, som går ind til Fårup. Det er en god, men også kun en halv løsning, indtil man beslutter at forlænge cykelsti ad Poppelvænget til Purhushallen i Fårup.
I 2017 skal den nordlige jernbanebro i Fårup udskiftes. Bane Danmark har tilbudt Randers Kommune at udvide broens brede, så der gives plads til en dobbelt rettet cykelsti = færdiggørelse af Nørbæk til... more »

Voting

116 votes
136 up votes
20 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Forlængelse af cykelsti fra Tånum til Ålum trending idea

Randers kommune gennemførte for kort tid siden projekt cykelsti fra Hornbæk til Tånum. Et fint og brugbart projekt, der har skabt sikker cykelvej på strækningen. Vi var en del borgere der undrede os over hvorfor cykelstien ikke skulle føres helt til Ålum. Efter kommunalreformen har vi af og til følt det lidt som om, at kommunens nye tiltag på forskellige områder kun rækker til kanten af den gamle kommunes grænser.
Der... more »

Voting

70 votes
81 up votes
11 down votes
kudos icon 63

Ny infrastruktur

Cykelsti langs Hadsundvej fra Mejlby til Hald! trending idea

Fra Mejlby til Hald blev der i 1950-erne udlagt vejrabat til cykelsti. Det er som bekendt ikke "ført ud i livet" endnu.

Vi kan ikke lave statistik over, hvor mange der cykler på Hadsundvej, da det jo er livsfarligt. Da der jo kun er 12 km til Randers fra Hald, ville en cykelsti jo blive brugt rigtig meget her. Vi ønsker inderlig en sti så hurtigt som muligt.

Udgifterne hertil er jo små, da jorden ligger klar!

Voting

62 votes
67 up votes
5 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Cykelsti på Hammelvejen forbi Værum trending idea

Det er nødvendigt med en cykelsti på Hammelvejen fra Haslund til Værum - gerne videre mod Jebjerg og Laurbjerg - INDEN der sker flere ulykker med dødelig udgang.

Problemstilling
Efter kommune sammenlægningen (Langå/Randers) har vi som borgere i både Værum og Jebjerg oplevet at flere og flere aktiviteter flytter fra det gamle Langå Kommune ind i mod Randers. Sport i Haslund, børnepasning og skole i Vorup, Kristrup og... more »

Voting

61 votes
70 up votes
9 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Cykelsti Hammershøj-Øster Bjerregrav trending idea

Hvis der var cykelsti på hovedvejen ml. Hammershøj og Øster Bjerregrav kunne mine børn cykle i skole. Vi som bor på strækningen kunne cykle til Randers eller Viborg. Trafikken ved Sønderbæk og Over Fussing er livsfarlig og bilisterne kører meget stærkt på strækningen. En cykelsti her ville virkelig gavne både lokale og pendlere ml. Randers og Viborg.

Voting

52 votes
58 up votes
6 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Cykelsti mellem Gjerlev og Øster Tørslev trending idea

Vejen mellem Øster Tørslev og Gjerlev er i perioder belastet af meget tung trafik, både lastbiler, busser og landbrugsmaskiner, der gør det til en meget farlig vej at færdes som cyklist. Det er også en strækning med meget trafik i de tidsrum hvor børn skal cykle til og fra skole og idrætsaktiviteter. Når børn og unge kan fragte sig selv til og fra skole og fritidsinteresser er det ofte er i de tidsrum hvor mange kører... more »

Voting

20 votes
22 up votes
2 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Cykel bro ol. over Landsbygaden i Stevnstrup trending idea

I Stevnstrup løber Landsbygaden fra Randersvej og ind i gemmen byen. Her køre bussen (stærkt) og der kommer dagligt rigtig mange biler denne vej ind igennem byen.

Efter udstykningerne på Bøgebakken, Skovparken og Eventyrparken er der mange børn, som skal krydse Landsbygaden nede ved nr. 15.

Dette da der løber en sti oppe fra udstykningerne og ned til vejen. På den anden side af Landsbygaden kan børnene følge en sti... more »

Voting

17 votes
20 up votes
3 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Manglende stykke cykelsti på Jebjergvej fra Jebjerg mod Langå

Vi har et kæmpe ønske om, at få etableret det sidste stykke cykelsti på ca. 2km mellem Jebjerg og Langå. Så vi kan få de to byer forbundet, og vores børn kan cykle i sikkerhed til og fra skole. Som det ser ud lige nu er der næsten ingen eller slet ingen, som cykler mellem de to byer, fordi det simpelthen er for farligt. Der er nogle meget lumske sving, så sigtbarheden er meget dårlig, også har folk en tendens til at køre... more »

Voting

15 votes
18 up votes
3 down votes
(@bonniehyl3) kudos icon +

Ny infrastruktur

Cykelsti fra Tånum til Ålum

Ålum er en by i meget stor vækst hvad angår antallet af børnefamilier. Det har den været gennem et par år, og er det mere end før, og derfor er der opstået et meget stort og presserende behov for en cykelsti:

Vi oplever eksempelvis, at vi ikke tør sende vores børn afsted på cykel i skole i Randers, da landevejen mellem Ålum og Tånum (hvorfra der nu endelig eksisterer cykelsti til Over Hornbæk/Randers) er meget befærdet... more »

Voting

12 votes
14 up votes
2 down votes
(@jenspeterhansen) kudos icon +

Forbedringer af eksisterende forhold

Forlæng Blå Bro sti til Århusvej

Gør det lettere for cyklister at komme fra BlåBro cykelstien til Århusvej ved at forlænge stien langs med jernbanespor, således at cyklisten slipper for skarpt knæk mod Gudenåcentret og derefter at skulle trække over fortovet (hvis man er 100 % lovlydig)

Voting

10 votes
13 up votes
3 down votes
kudos icon +

Ny infrastruktur

Forlængelse af cykelsti fra Bjergbyparken til Gassum

Mariagervej i Randers er en meget trafikeret vej hvor hastigheden ofte er over det tilladte især når der køres udenfor byskiltene og selve cykelområdet på vejen er smal. Jeg synes ikke det er ansvarligt at cykle på denne vej og især ikke hvis børn er med. Derfor synes jeg det kunne være idealt at forlænge den eksisterende cykelsti fra Bjergbyparken til omkring Gassumområdet, så vi fra oplandet, både børn og voksne, kan... more »

Voting

8 votes
11 up votes
3 down votes
(@jenspeterhansen) kudos icon 6

Forbedringer af eksisterende forhold

Fjern lyssignal for cyklister nedenfor Østervold

Når en cyklist skal passere Tørvebryggen mod Østervold sker det i signal reguleret overgang. Denne er unødvendig og bør fjernes. Lige ved siden af cykelbanen over Tørvebryggen er der en fodgængerovergang med trykknap betjent lyssignal. Dvs. at cyklister, der er utrygge ved at passere Tørvebryggen, kan vælge at stå af cyklen og benytte fodgængerfeltet. Andre kan passere, når der er huller i trafikken. Fjernelse af kyssignal... more »

Voting

7 votes
11 up votes
4 down votes